GOD JUL-Lordag

Hoho..Merry christmas to you all....

Och ett gott nytt ar....

Har hant sa mycket, men jag har inte tid eller ork att skriva om allt...
Saknar min familj nu over jul heglen...saknar mitt hem. Ta det inte fel, jag har inte hemlangtan!

Men det ar lite trakigt nar jag vet alla alla har varndra hemma, alla ar med sina familjer och firar.
och har ar det inget spar av jul.....kanns bara lite ensamt antar jag. Kanner mig sa langt ifran allt och alla.

Anyhow..hoho

GOD JUL....en riktigt god jul!


Zoo- Onsdag

jag ahr klappat kangrusar wiiiii, och sett kangru bebisar och koala bebisar och massa djur.
Elin och jag var pa Zoo...haha.
Men det var grymt man fick mata papegojor ( men bajasade pa elins vaska )och ga i regnskog...ojoj!

Jag vill ha en kangru, en liten.....pytte liten!!

Vi sag aven en skit stor odla, mitt pa gatan...jag misstanker att den hade rymt, det var verkligen skit stor!!

Hatar att skriva utan...a,a och o....hmm!

Om 4 Dagar ar det Julafton, och det kanns inte som jul nagonstan. Visst det ar massa julgranar och tomtar overallt, men halla folk gar i bikini och flippflopps...funakr inte.
Inga julkappar iar heller.....eller ajg och Elin sak ju byta, men ingen riktigt riktigt vanlig jul. Fast det visste jag ju hela tiden.
Jag ska jobba pa julafton med...12-17....kanske lika bra.  Men vi ar ju andra 10 timmar fore, jag firar jul svensk tid istallet.:)

Jaa sa om det inte ar for mycket begart sa far ni garna agna mig en liten tanke pa julafton, nar ni sitter dar och myser....( host sms host )

Och jag flagar......aaaaaaaaaaa, pa halsen, det syns nastan inte, men anda! Sen tankte jag att man kanske maste flaga en gang iallfall....innan den riktiga fargen kommer!?


Kiss and Tell


Sushi-Fredag

Jag kanner mig sa rod....fast det var varre igar! Galet vad solen tar har, men vanta bara tills det har forvandlats till en brun farg....om det gor det? Vill inte komma hem jatte rod.

Elin jobbar nu...
Pa ett satt ar det lite skont att fa vara sjalv, men efter ett tag blir det gnaska trakigt ocksa.
Sen ikvall ska jag jobba, sa ajg vet inte om vi kommer traffas pa hela dagen...

Seafood restaurangen ar ganska ball, dom som ager det ar knas men folket som jobbar dar ar roliga. Jag vet inte men ajg har en tendens att bli bra kompis med kineserna, men de ar sa galda hela tiden ( jag kanske ocksa ar en kines, i forkladnad!?) Det ar nagra fran Canada, nagra fran finlad och faktiskt nagra svenskar som jobbar dar med..
Nu har jag aven provat Sushi...vi far alltid det nar vi jobbar. Och jag gilalr det faktiskt....belivie it or not. Men jag ar val ingen riktigt sushi atare an....ater dom soma r fyllda med kyckling haha!
Det ar ett stort steg for mig iallfall....kanner mig lite stolt nastan:)
Komemr nog inte stracka mig langre an sa.....raknorna haller jag pa avstand.

Yeah yeah....horde att det regnar hemma.....hmm...

Nu ska jag...eee.....nee ajg vet inte....fordriva tiden fram till 16.00!

Over and out

Surfers Paradise- Mandag

Jag ahr fatt jobb pa en seafood restaurang......aaaaaaaaahh!!!

Nu som kanner mig, vet mycket val att ajg inte ater skaldjur, hur ska detta ga?

Det ar ett konsigt stalle med

Dom som ager det ar ett koreanskt par, som inte pratar engelska och vi maste kalla dom Father and Mother ( Vet itne ens vad de heter pa riktigt )

Jag jobbar svart och tjanar 10 dolalr i timman...1 dollar= 6 kr. alltsa skit lon. till och med liseberg ar battre.

Man maste betala for trojorna vi maste ha nar vi jobbar. Och det ar bara  att betala och se glad ut, for har man inte trojorna pa sig, for man inte jobba. dom kostar 20 dollar, som dras fran lonen...alltsa 2 timmars arbete....sjukt

Det finns ingen chef heller....ingen personal chef...vet inte riktigt vem som bestammer, det ar ingen struktur och allt ar valdigt forvirrande. jag ar forvirrad ananrs....plus allt detta.
Far se hur lang tid det tar innan de upptacker att jag inte fattar nagonting....15 min. 5 timmar, 5 veckor!?

Hur hamande jag har!?

Jaja nu maste ajg draa....och servera ackliga rakor!!


                                                   
Surfers Paradise.. chill...                                                  Shrimp....NOT chill!

Time Out-Tisdag

just nu ar jag irriterad pa sa mycket.....vet inte riktigt vad nastan heller.
Antar att det ar pafrestande att resa med nagon, att resa runt overhuvudtaget, Man umgas med nagon hela tiden...det ar inte ofta jag har tid for mig sjalv,  behover verkligen det ibland.
Sa nu smog jag ivag en liten stund.....bara for att ....ee ajg vet inte..skriva av mig...vara sjalv och sluta vara arg.

Denna staden suger ut all energi ur mig, det finns verkligen ingeting att gora har..jag blir tokig...klarar inte av att sitta och titta in i en vagg....come on!

Och massa saker pa vart hostal ar storda....det blir ag med irriterad pa.....saker som en fluga skulle kunna fixa battre an personalen dar.

jag ar bara lite nere idag.....allt annat ar ju bra annars!!angtar ju inte hem an..=)

men man funderar valdigt mycket  har ocksa.(har ttid nar man tittar pa ett rullband med tmater i flera timmar)..plotsligt ser man saker klarare an nagonsin! Eller bara ur en anna vinkel, Men det ar fortfarande sa mycket j ag inte vet....mycket i mitt huvud ibland.

Ibland undrar jag varfor jag akte...sa langt, sa lange.....
ar glad att ajg gjorde det...verklgen..men hur blir det nar jg kommer hem....ar inte borta jatte lange, men tank om saker andras!! Om jag har andrats ochallt blir knas....sa mycket som kan ha hant. sa mycket jg  inte kan styra.....framtiden....

neenu maste jag sluta tanka...
trycker pa STOPP-knapen


Tomater-Mandag

Jag takner aldrig aldrig aldrig bli bonde i hela mitt liv....det kan jag satta mitt liv pa.

Igentligen ar det helt galet hur vi hamnade har...allt gick sa fort. Vi pratade med en Tant som sa att vi kunde komma upp till Bundaberg.( skit stad ) for hon hade jobb och boende till oss. SKIT BRA!

Sa vi satter oss pa taget i 5 timmar....sen ringer vi nar vi kommit av taget och da sager manniskan att hon inte vet vilka vi ar och slanger komentaren " Honey I speak to so many people every day, I can't remember everyone"  Nehe?

Och sen sager hon att hon inte har boende till oss alls, sa jag och elin star i en framnade stad och har ingen aning om vart vi ska ta vagen.
Men eftersom ajg var sa sjukt arg pa karringen (Sa kan man faktiskt inte gora...nu blir jag arg igen)  sa gick vi i ren ilska in pa ett hostal och chackade in..och nart vi star i receptionen komemr ne kille fram och fragar om vi vill ha jobb....wiiii! det gick pa 1 sekund.

Sa forsta dagen sadde vi potatis.....fyy  fan, jobbade i 11 timmar och stog bojd halva tiden....fick skit ont i ryggen och en feting branna pa ryggen...(fast elins var varre ) jar har aldrig varit sa smutsig heller....helt brun! Men efter det fick vi jobba med att packa tomater.....sjukt mycket battre. Men fortarande bajs trakigt.,

har aldrig gillat tomater...men nu spyr jag pa dom. Vi ska sotera ut daliga toamter...klamma pa pasar emd tomater som aker forbi pa ett rullband..packa tomater i backar.....man blir sa hjarndod!

Vi ska dra harifran nasta vecka.....ner till Surfers Paradise...(bra namn)  Pallar inte mer tomater nu....det ar inte vart det......jag raknar dagarna tills den 7 dec!

Advent hemma......Myssss!!

ahh tack for alla sms......det ar guld vart!!
Skicka fler....+61424365297...det ar ju inte dyrt!!!
Och elins pojkvann bombaderar henne med med sms...jag maste vaga upp det lite ju:P

Jaja eee nee...detta blev langt.....ar bara trott hela tiden nu nar ajg ar har.
Och vi har en mystiskt man i vart rumt, som satter sig upp hela tiden och tittat pa oss....han ar gammal med....flint och mustach!!
Neee har ska vi INTE stanna.

Woohoo.....hoppas du laaaser allt detta nu Mimmi:P

...keep it smooth and play by the rules like a Lady