Befogenheter- Måndag

Vad ska man berätta, vad ska lämnas osagt...tunn linje...hoppas jag gjorde rätt!!?

Ibland kan man snubbla över människor som verkligen tillför något, nu menar inte jag att alla jag pratar med brukar vara meningslösa, självklart inte. Det handlar nog mer om att man kanske har en förutfattad mening om personen i fråga, som när man v'äl börjar prata med han / henne visar sig vara helt fel..(händer ju lite då och då kanske)
Eller så stämemr bilden ganska bra överens med verkligheten, men med en liten tvist...
På ett sätt tycker jag om att försöka luska ut folk....människan är engentligen inte så komplicerad som hon vill verka alla gånger. Det finns mönster att läsa av hon nästan alla....några ledtrådar eller hintar om djupet hos någon.
Nu sitter inte jag här och säger att jag kan se igenom alla, eller att jag engentligen ens vet vad jag skriver om. Men vad jag egentligen ville komma till var nog att social stimulans kan vara väldigt givande ibland...

Nu är jag inne på dag 6..imorgon dag 7 av 9 arbetsdagar.....
Det känns....




Hyllning- Måndag

Ghaaa, mitt knä är fuuuuuucked upp!
Går som en 80:årig tant just nu....saaakta saakta, men whats the hurry jag är ledig i en dag till! Så på onsdag måste det vara bra igen.

Kom precis hem från Bio med Mattis, Josefina och Hanna, tre mycket bedårande ( har nog aldrig använt det ordet innan) vareslser, som ligger mig varmt om hjärtat. Han även med en fika med Eva-Karin....wiii, godingen själv!
Så nu när jag satt i bilen påväg hem blev jag så himla glad när jag tänkte på mina vänner....
De finsta människorna som lyser upp min vardag med sin närvaro, hur lyckligt lottat är inte jag!?
även om ni är utspridda i sverige och världen ( och jag är dålig på detta med att hålla kontakt, ghaaa)  så skattar jag mig lycklig....lyckligast!


Hyllning till er....