Pannkakor?-Tisdag

Trött...ska sova snart!
Hade en väldigt ambitiös tanke på vägen hem att jag skulle göra pannkakor. hahaha vilket skämt, ingen vettig människa orkar väl det nu!? inte jag iallafall...eller?

Idag kom Anna och hade lunch med mig, precis vad jag behövde en regnig dag som denna
Vart är solen?
Jag kommer ju inte bada någonting alls iår...utsätta mig för onödig smärta. Det gör skit ont i mina fötter om vattnet är för kallt, en varnings signal att man inte ska bada tar jag det som. Nu längtar jag tillbaka till Australien, förstår fortfarande inte hur tiden kunde gå så fort...

får panik på mig själv, och allt runtomkring mig ibland.....


I'm gonna put down my head and rest on a pillow made of stone...




Nybörjartur- Torsdag


Tiden flyger förbi, nu var ytterligare två ledighetsdagar slut....hjälp!
Snart är det dags att åka till jobbet.

Min kära stora syster har tagit sig tid att komma ända från Stockholm och hälsa på mig. Känns inte som att det var länge sedan vi sågs alls, fast det har gått nästan ett år..galet!  Mysigt var det iallfall. Jag och  mimmi var och handlade i tisdags ( och la grunden för en fin tradition) så på kvällen blev det grillning, mysigt värre:)
Sen åkte Jill och jag til Liseberg, bara för någon timma, uppleva lite nostalgi...

Hjödpunkten på kvällen var när vi skulle gå hem och helt spontant ställde oss och spelade på Kexchoklad-hjulet och vinner STJÄRNVINST!!! ohhh myy looord!!!
Innan hade jag precis predikat för Jill hur det borde vara en männsklig rättighet att minst en gång i livet få vinna stjärnvinst....så kom det!! 2 kg kexchoklad....woohoo!! Detta kommer jag leva på lääänge:)

Sen har det mest varit mysig fika i solsken och sister quality time...

Min kära Anna är tillbaka också..såå roligt, nu blir det många frukostar och analyserade igen. Så igår var jag tvungen att ta vägen förbi Liseberg ( fick dra med syrran igen) och säga hej...även överlämna lite kexchoklad till henne och Sandra med...
Råkade även spela på Daim hjulet och vinna där också....wicked, nybörjar tur twice


Igår var en riktigt härlig dag.....






 lika som bär..öhh nee!?


Finbesök- Torsdag


Nu har ytteriligare två ledighets dagar paserat alldels för fort..

Tisdagen bara försvann, vet inte riktigt vad som hände där. jooo min syster ringde och vi kom fram till att vi inte ahr setts sen i Augusti förra året ....aaaaaa! Det är helt galet. Men nästa vecka kommer hon iallfall, det var ju på tiden.
Hela släkten ska för övrig fira mormor som fyller på på fredag ( Mimmis dag med) Fredagen den 13.
Men jag jobbar så det blir inget kalas för min del...
Sen filmkväll, väldigt sent med mycket godis:)

Igår vet jag inte vad som hände, men jag sov jätte länge...inte min stil, så när jag vaknade och kollade på klockan blev jag väldigt förvirrad 12.30!!
Sen kom Elin,  och det blev en Chai Latte i stan, mys att fika medans regnet faller utanför.
Efter en runda i affärer åkte vi hem och drack vin...det var precis vad vi behövde tror jag. Efter att ha spenderat varje dag i hop i ett halvår till att bara ses några gånger i månaden, det är lite konstigt! 
Jag önskar jag kunde hjälpa henne mer...men det är inte min börda och hur mycket jag än skulle vilja kan jag inte göra det lättare, hjälplöshet. Det tar tid att läka ett brustet hjärta...

Tänkt att en person kan sätta allt ur balans, få hela världen att stanna och plötsligt är inget annat viktigt. Vilket ansvar det är att låta sig tyckas om eller risk att våga tycka om någon...







 

Väntan- Söndag

Jag älskar att ha nya skivor..musik musik musik!!
Oh Laura går om och om och om och om...igen.

Idag blåser det galet mycket. Man blev nästan åksjuk av att åka Lisebergstornet, svajar jäklar där uppe. Jobbigast är nog ändå när man väl kommit ner, man känner sig helt borta i huvudet, nästan lite svimfärdig, men bara nästan.

Anna Terinheim konsert igår..
Väldigt mycket senare än planerat blev det. Ett förband som var lite knas. Ville att vi skulle låtsas att de spelade på en banjo och inte en vanlig gitarr....okey?
Iallafall så blev det till att vänta och vänta..men tillsut kom hon. Och vilken härlig konsert, inte som jag hade förväntat mig men go. Få försvinna bort från verkligheten för ett litet tag, det är ju aldrig fel..
Man borde gå på konserter oftare.

nu är jag kall om näsan...det kan inte vara bra...


Finska är ett totalt myserium för mig, även ett av de mindra fina språken..
Check this out....Läste precis på en chokladkaka som ligger här ( till mimmi från mig)

Appelsiinimakuista maitosuklaata ja krispiä = Apelsinkrokant

Herregud det är ju en hel uppsats de trycker upp på förpackningarna...haha
wicked

Grå- Torsdag

Ledig i två dagar...sköööönt

Har fått mycket gjort, fast i ett lagom tempo, sånt gillar vi.
Idag börjar jag sent och det är väl både på gott och ont. Fast denna förmiddagen var precis vad jag behövde efter min dunder huvudvärk igår. gjorde ont ända ut i ögonen...uscha. Men det blir väl så när man för en gång skull slappnar av antar jag

Pratade med min syster i telefon länge länge länge.........saker bli så annorlunda när man har flyttat. Från att ses varje dag, till  nästan aldrig, speciellt nu när jag  jobbar all the time!

Det regnar ute..idag igen. Men jag gillar det. Påminner om när man var liten och sov i farmor och farfars husvagn och regnet smattrade mot taket, mys!

Vart är jag egentligen påväg...känns som att jag står still. fast ändå rusar allt ifrån mig. Känner mig som ett litet barn ibland...att jag aldrig växte ikapp mig själv på något sätt. försöker bara hålla mig över ytan...




När jag blir grå
När jag faller
orkar du för två?
När idag blir igår
Kommer du att älska mig ändå?