Road- Tisdag


Bananpannkakor med vanilj och hallonröra, te, juice, melon, nötter, mackor......mums!
Det blir alltid såhär när Matilda och jag ska laga brunch ihop, slutar med att vi inte kan röra oss, andas eller före en konversation hehe, men ack så gott
Kommer krävas en ordentlig joggingrunda i eftermiddag...yes sir!

På lördag är det maskerad, jag älskar maskerader och sånt, töntig som jag faller är det sig ganska naturligt, men det är väl bra att ha barnasinnet kvar, har jag hört iallafall
Min outfit är i stor sett klar nu iallfall hehe

Tittade lite på Little Britian igår, med Andy and Lou, The only gay in the village.. och det är nog något av det roligaste jag har sett på väldigt väldigt länge. Allt sånt som Kvateret Skatan, Hipp Hipp, och Killinggänget...Bra skit!
Kom att tänka på de två skåningarna jag och elin träffade i australien, när vi satt uppe hela natten och bara drog massa skämt. från alla möjliga program, skrattade så jag hade träningsverk i magen....vilken kväll!
HUMOR är väl ändå det bästa som finns... skratta tills man gråter, människor med humor kan man ju inte annat än älska...
Sen har jag ju fått höra att jag tydligen tillhör gruppen "lättroade människor"  men då anser jag att alla andra är "svårroade " haha...ribban sätts efter mig!!!


Ett skratt förlänger livet......så jag är väl kvar ett jävla tag till då!


http://www.youtube.com/watch?v=HEaNazgD3ms

se och lev längre...




Wordplay- Fredag

Jag vill ha en ordentlig gaderob till alla mina kläder...fast snart ska de ändå packas ner och följa med mig till Åre!! Förstår inte hur jag kan ha tre stora högar med kläder, men ändå ingenting att ha på mig?

Matilda är hemma från barchelona...wiii, blev lite mys fika i hörstmrökret med henne, Mailn och Rönnen igår:)
Och en juvlig Chai Latte med kära Eva-Karin i Ulricehamn i morse, konstigt att det är sista gången vi ska ses på väldigt länge. Hon ska resa tillbaka till andra sidan jorden och leva livet.....min goding!
Jag önskar jag också kunde kasta mig på ett plan och flyga tillbaka till livet där. En dag såå...
Nu har jag huvudet fullt av fjällen tankar...ska bli kul:)
Sofia ringed igår från Sälen.....saknar henne, det blir lite seriös afterski för oss i vinter...

Island....hur kul låter inte det!!
Mina takar flyger iväg fritt...

Såg en artikel i metro med bilder från Riccardos begravning i sthlm ( 16-åringen som blev ihjälslagen)
Vad händer med vår värld, någon som hade hela livet framför sig dör....för vad? en dum lek som spårade ur? för att gränserna till rätt och fel har suddats ut?
Och att Carola sjunger på begravningen... bla sin egen låt, cooome on!!!
Ska det bli ett jäkla jippo av det också....hade han verkligen velat ha carola sjunger egna "hits" på sin begravning.
Någonstans tappas fotfästet...tänkt vad media kan styra...






Hey baby look at me go
From zero to hero
You better take it from a geek like me
Well I can save you from unoriginal dum-dums



Tillbaka- Fredag

Nu sitter jag och väntar, väntar och väntar....
Allt skulle redan vara fixat, men som alltid blir det aldrig som man har tänkt sig. Nu kanske hela helgens planer mynnar ut i igenting och det enda jag kan göra är att sitta här och vänta...

I vilket fall flyttar jag hem idag.....
Nu är min tid i Göteborg över och nästa äventyr blir Åre. Galet hur saker blir, vart vägen tar en, Malta, Australien, Göteborg, Åre.....vem vet efter det?

Ska bli skönt att flytta hem, även om man egentligen kanske inte ska erkänna sånt, men jag tycker det! Jag kommer missa en jul till hemma och har inte hunnit träffa min familj på hela sommaren, snart ska jag iväg i flera månader till...skönt att få mellanlanda och känna att jag för en gång skull har tid för alla jag tycker om.

Snart ska jag bära upp min säng för 3 trappor.....eftersom hissen bara rymmer en person som är 3 äpplen hög ungefär. stå här och tänjer och strechar med svettband och vattenflaska....här ska det bäras, wooohooo!!



BRING         IT            ON            !!!!!!!!!!!!


Nostalgi- Onsdag

Oj vad veckorna flyger förbi..(Känns som att ajg börjar alla min innlägg med en komentar om detta)
Men det är ju redan oktober, och alla löv på träden är gula, detta är nog den finaste tiden på hösten, just nu, om någrta dagar är alla löven borta..och det blir abra mörkare och mörkare..

Min egen PiPi  aka Malin i egen hög person kom till göteborg i fredags och det blev en riktigt höstig mys middag hemma hos Eva-Karin och Maja ( med orientaliskt dukning av ren slump)
Riktigt roligt att bara prata gamla minnen och ta igen allt som har hänt på senaste, kvällen fortsatte på kellys med öldrickande och häng med fler goa göteborg/ ulricehamnare.
Morgonen efter blev det quality-scone-frukost-time med Malin innan jobbet....wiiiii!

image55


En sväng i Gällstad i veckan, Matilda drog till barcelona, så jag fick fånga henne i farten och umgås lite...sjukt kul.
Så mycket som jag hängde hemma hos henne under högstdiet, alltid lika trevligt att komma dit. Vi Drog till Rönnen och kollade in väldigt gamla kort....
Herregud, det är ju galet hur vi såg ut i åldern 14-17 haha, skrattade så jag grät åt alla klädkombinationer vi har haft på oss, och alla sjuka grejer vi har haft för oss med..båtturer,Torsbofesterna, alla nyår...nyåret då en miljon människor dök upp på vår lilla fest....mycket roliga minnen:) Men dom bilderna är det en stor hemlighetsstämpel på....får aldrig läcka ut till allmänheten...( inte för att så många nog egentligen skulle bry sig)

Jag har gjort en dum sak.....
Nu måste jag åka och fixa detta....och syrran ska med!
Drygt!

Men sen är det Heros, då blir aaaaallt bra igen:)







(Come)Back- Fredag

Efter lite förvirring och många telefonsamtal är allt uppklarat...
Åre     Liftvärd     Skistar

De ringde från Lindvallen i veckan, jag fick jobbet där också, alltså har jag fått alla jobb som jag var på intervju på. Det är galet när man tänker på det, känns väldigt smickrande. Men som sagt, Åre får det bli, kan inte göra annat än att gå på magkänsla....lyssna på min laktosintoleranta mage..haha

Var hemma en sväng och hälsade på Mormor och la familia. Fick, stövlar, vantar, halsduk, kofta, tröja och ett underställ av min mor. Älskar att komma hem haha

Idag är det tvättdag för min del.....sjukt behövligt med ack så långdraget!
Solsken ute, man kan tro att sommaren har gjort en comeback...(från vad egentligen, inte direkt som att den någonsin kom)

Jag och Eva-karin har planerat framtiden lite...det råkade bli ett år framöver! Det finns så många platser kvar att se och så mycket att göra...har helt enkelt inte tid att bli vuxen just nu.

Igår fick jag ett ordentligt Australien "återfall"
Det är så konstigt när man tänker tillbaka på allting, alla vi träffade, allt vi gjorde. Hur vi kom till Syndey och hade fyra nätter inbokade....resten av de 6 månaderna kunde vi åka vart vi ville och göra vad vi ville, ett helt nytt land att utforska, ingen plan......I'll be back






116111-32








2007- Måndag

En grå, regning höstmåndag....låter inget vidare, men jag låter mig inte dras ner av det.
Lyssnar på fin musik....Plain white T's....

A thousand miles seems pretty far
but they've got  planes and trains and cars,
I would walk to you if I had no other way...




Rött för Burma i fredags, året är 2007 och ibland undrar jag om världen vet om det!?
Vad hände med att lära av sina misstag, vända andra kinden till? 
Folk lever fortfarande i fattigdom, svält krig skräck, mänskiliga rättigheter existerar inte för alla....har vi kommit någonstans alls...
Jag är inte bättre än någon annan, man glömmer, försvinner in i bekvämligheten, min vardag som mot många andras i världen kanske är ganska fantastisk, full med frihet och möjligheter. Och ibland kan jag inte ens se det...
Omedvetet försvinner tacksamheten bort bland val, stress, måsten och prylar.....
Fast när jag väl känner efter och tänker till kan jag inte annat än att tacksam för mitt liv, känns som att det  är en skyldighet att uppskatta och ta tillvara på det . Samtidigt känns det tungt när jag vet att världen ser ut som den gör. Ska inte alla få må bra en korta tiden vi är här, får samma förutsättningar till en framtid, ett drägligt liv överhuvudtaget. Jag vet inte hur det är att gå hungrig och fattig, bli misshandlad eller att leva under hot, men jag vet att det finns människor som lever så, dagligen....2007. Dags att ta tag i verkligheten kanske!?