Skoter- Torsdag

Galet vad fort tiden går, och att all dena tid har lyckats pasera smärtfritt utan tillgång till internet!!
Men idag fick jag nog och skrev upp mig på ett abonemang, såå GOD JUL till mig själv, nu ahr jag internet 24/7 igen moohahah, känns bra..

sååå nu jag har snart varit i åre i...2 eller 3 veckor (orkar inte riktigt tänka efter)
och jaaaa jag trivs!!! Bor med Clara från Kalmar i en mysig liten lägenhet med en alldels för stor stulen julgran, pyntad med reflekser, glitter och allt vi kunde hitta egentligen...fin fint!!

Folk är snälla och det är riktigt go gemenskap här uppe, alla känner alla...
Och jobbet då...
har jobbat 6 dagar i rad nu...och är helt slut!! Det är så mycket nytt att lära sig...massor som ska in i huvudet.
Men ett stor + är att jag får åka snowboard till jobbet varje dag  först ut i nypistade backar) och skoter hem!!! ( ibland med de söta skoterkillarna, ibland med de inte så söta 50+ skoterkillarna som snälla)

Igår stannade min lift, något tekniskt fel och alla som stog i kön fick evakueras med skoter bort från backen, vilken cirkus.....folk kan verkligen vara så dumma i huvudet ibland, själviska och hänsynslösa. Det  är inte lätt att tampas med 100 arga skidåkare som inte kan förstå att liftar är masikner och de kan som alla masikner också kan gå sönder, och sedan försöker de alla komma på samma skoter tillbaka....samtidigt!!! 
vilken soppa...

Neee nu har ajg fått min dos av internet för idag...dags att sova!

Julklappar- Måndag

Så nu sitter jag här igen, uppe sent innan avfärd mot ännu ett nytt okänt äventyr...nästan exakt ett år sen sist!
Ironiskt, vilka tvära svänger  livet tar ibland.

har packat och fixat hela dagen, känner ändå att jag kommer glömma något. Fast just nu när jag tittar på mina tre jumbo väskor som är fyllda till bristningsgränsen känns det ganska omöjligt!
Familjen hade en liten pre-julafton för mig här hemma ikväll, jag fick öppna mina julklappar och ååååhh vad fina saker jag fick, helt lyckig ( materialist javisst) fick massor av kul grejer, pengar och kläder...wiii
Men förutom fina julklappar blir jag också lycklig av min familj, man får en "aha" upplevelse och inser att de är såå sjukt bra,bättre än alla och utan dom vore jag ingeting, eller möjligen en väldigt stöörd liten person..
Jul hemma är som inget annat

Jul på Liseberg ( nu när jag har slutat och reflekterar över denna tid) var ritkigt trevligt, lite förvirrat i början men när allt sjunker in flyter det på fin fint, tornet is the shit.  Folket kommer vara saknade ( kanske inte preciiiis alla) men min symbiosvän Cilie iallafall haha.
Sista dagen hade jag och Johan crazy timma på Tomtarnas Värld, om gäster bara visste hur långt vi kan gå för att få ett gott skratt på en annars ganska seg attraktion...

Buschgirlsen också, miss miss kiss kiss,

Såå bil till Åre...hmm, det ska bli spännande!
Vet ingenting...vart jag ska bo, med vilka..och 8349282 andra frågor!?
antar att det är sånt som löööööser sig...så jag orkar inte oroa mig heller ( kan ha att göra med min trötthet)

Nervositet-Tisdag

Nu är det nedräkning, om exakt en vecka bär det av mot ett nytt äventyr, kyla och massor av snö!

Jag har inte hunnit tänka så mycket på att jag ska flytta iväg i 5 månader, det är inte en så stor grej, inget nytt heller. Men ändå är det lite läskigt med all ovisshet. Tänk om ingen förstår mina skämt, tycker att jag är konstig, har ful dialekt och är allmänt läskig.
Jag har en tendens inte sluta prata och konstant häva ur mig spontana "käcka" komentarer  när jag är nervös, detta kan
1 Få folk att ta avstånd
2 Sätta mig i kniviga situationer jag sen måste förklara mig ur
3 Medföra pinsam tystand som jag sen försöker bryta mer ännu fler skämt. Det hela blir en ond cirkel...

Det har hänt lite crazy saker på senaste
Vi kan ju börja med Lisebergstornet  (återkommande)
Det var bröllop i Tornet, så jag fick åka med upp i tornet och cirkuelra tills cermonin var över, inte många som får vara med om sånt:)

Under min sista åktur i Tornet i söndags FASTNADE jag IGEN. Denna gången 0.5 m innan vi var helt nere ( så det är ju ett faktum att tornet gör detta enbart för att jävlas med mig) Allt man såg var svart plåt.
Denna gången satt jag fast med min familj (som dagen till ära hade kommit till parken och skulle se mig i action)
och en förståndshandikappad stammisgäst som heter Kristin..som kommer och åker 6 miljoner gånger varje dag.
Bissart är ordet....jag, familjen och Krisitn ( som passade på att göra sig bekant med alla )fast i Tornet  i allt som allt 20 min!!

Snowboarden har nu anlänt, står fin och blank i mitt rum:)

Farhad och Ida har rest till varmare breddgrader, denna gången han jag iallfall träffa Farry när han var hemma och vände....det blir hmm typ 3:de gången iår haha! Så många människor jag vill träffa oftare, blir svårare och svårare ju äldre man blir har jag upptäckt.
Mikaela, Anna, Eva-Karin, Camilla och alla kommer hem 4 dager efter att jag åker, oooflyt...så vi syns också först 2008! Elektroiska prylar är underbart i vissa lägen..folk långt bort känns nära!

Umgicks med Farmor och Farfar idag. Sista gången jag träffade dom innan jag åker. De har varit gifta i 55 år nu...and still going strong!


För övrigt är Julkalendern BRA iår, det enda jag följer på tv nu för tiden!