Ingenting- Lördag

Sista dagen i Juni, känns som sommaren knappt börjat och snart är den förbi..

Jag förstår inte riktigt vad som har hänt, men idag är det första gången på hela veckan som jag har tid att inte göra någonting..har nästan glömt hur det känns. "Its all coming back to me nooooow" hehe

 i veckan var det Frukost med Anna och Mikaela och sen in på NKoch fynda...hittade ingenting! men det var trevligt ändå och jag kom ändå för sällskapet. Dock var jag och Mikaela lite små hysterisks ändå och i ren panik när vi trodde vi hade missat en affär på en våning, börjar vi springa tillbaka i rulltrappan somåker neråt och flyger tillbaka upp..hahaha! måste ju sett helt stört ut..

Sen blev det mys hemma med Mimmi det händer allt för sällan...

Skräckfilmskväll hos Maria i torsdags. En mörk källare full med folk och en projektorduk som täckte hela väggen, ultimat spooky vision. Första filmen handlade om onda dockor och galna tant spöken....uscha!! Varför gillar man att bli skrämd...jag vet inte!? But I like it...

Igår träffade jag Lisa, det var alldels för länge sedan, sjuukt roligt. Sen blev det dirket till Madde och en ganska spontan kväll blev följden. Det hela slutade iallfall på Burger King, det var nog bra för jag hade helt glömt bort att äta på hela dagen..illa!!

Och just det..jag snubblade och trillade i förra veckan med. Vid en hållplats (säger inte vilken hoho)
och där flög mitt självförtoende iväg...men varför var de tvugna att göra en gatsten räfflad!?? Dömt att trampa fel om man är mitt uppe i en diskussion och inte kollar vart man sätter fötterna...har de inte tänkt på det? eller ska alla gå runt  tysta och koncentrerade och titta ner i marken ifall det skulle komma en jäkla missbildad gatsten att snubla på.

nu ska jag göra någonting annat....kanske ingenting!?


Trasselsudd- Söndag

Ledig idag, thank god för det!! Är verkligen vad jag behöver. Ledigt, själv, bort från folk.

Vet inte om det bara är jag men att få vara själv kan ibland vara det bästa som finns, koppla bort allt annat för ett litet tag.
Fast egentligen är det nu min hjärna går på högvarv, när man inte är upptagen med annat och tankarna släpps fram.
Det är synd att man inte kan se igenom människor ibland, se vilka sorger, problem och hemligheter de bär på. Alla har vi något begravt inom oss som aldrig kommer igenom skalet, ingen ska få veta om vårt innersta. Det är en fin illusion att livet flyter på så lätt för alla andra, men även den gladaste personen kanske gråter sig till sömns i hemlighet....
Mitt innersta är ett trassligt litet mysterium...

Såg en film idag och fick en sån känla av hjälplöshet.....världen är ingen vacker plats alla gånger. Hur kan vi behandla varandra som vi gör, jag förstår inte? Vi har bara ett liv, ingen ska behöva leva det i ett helvete. Jag är inte naiv, jag vet hur världen fungerar....betyder det att det inte går att försöka ändra den?
Knuffa mig i rätt riktning...vet inte vart jag ska börja?





Fest no 2- Torsdag

I always thought it would be cool
If I could walk all over you
and have you fall for my charm



Så i Söndags var det dags för Lisebergs fest igen. Förfesten ägde rum hos Mimmi och mig.
Jätte trevligt, mycket folk och jag tror nog alla hade roligt, jag hade det iallafall hehe. höjdpunkten på förfesten verkade vara Mimmis katt, det är han alla pratar om nu efteråt...haha!
Resten av kvällen var också lyckad...mingel och mycket folk överallt, I like!!

Eftersom Mimmi och jag är smarta var det inte så mycket att städa undan heller, så vi städade när vi kom hem vid...5 på morgonen.

Nu känns det att sommaren har dragit igång på riktigt....härligt!!
Ibland kommer det stunder när allt faller på plats.....allt för sällan, men det händer och då lyser man inifrån.


Mimmi är på shoppingrunda i mina hemtrakter och jag ska till jobbet.....





116111-35 Good Shit

Regn-Lördag

Tröttheten smyger sig på....
Idag har det varit grått hela dagen och framåt kvällen öppnade sig himmlen...Änglarna gråter !

Veckan har rusat iväg..jobb jobb..sen finbesök ända från Västervik. Kan inte fatta att det är över 15 månader sen vi sågs sist. Ändå har tiden stått stilla på något konstigt sätt. Väldigt roligt var det. Shopping och Lisebergs besök hans med också. Ses snart igen....JA!
Farmor och Farfar han jag träffat också....det finns inget finare än dom två...

Imorgon är det Söndag och Lisebergs fest, med förfest hos Mimmi och mig vi tar på oss rollen som värdinnor...skoj skoj!
Köket är färdigt och mysigt, detta kan bli bra.


Nu tog tröttheten över...


They gonna tell you all the bad things I've done
And even if they lie, they won

Gratis Filmjölk-Torsdag

Idag är jag ledig och vädret är galet fint. Man kan knappt sätta foten innanför dörren innan man får dåligt samvete för att man inte är ute....nästan lite jobbigt! men neeeeeej jag klagar inte...

igår efter jobbet mötte Mimmi upp mig sen gick vi och åkte lite saker i parken. Åkte Uppswinget för första gången, den var ju galen, sen Höjdskräcken och lite annat...är lika rädd varje gång, höjder är inte min grej!!
Efter det blev det promenad genom stan* och mjukglass....innan vi åkte hem, riktigt mysigt.

Och första gången vi skulle handla  frukost nu i veckan, lyckades jag ta fel på Filmjölk och vanlig mjölk, så är det någon som gillar filmjölk är det bara att komma hem och äta....I don't like!!
Annars funkar det fint att bo i Göteborg, Mimmi har överseende med min virrighet....tack för det:)
Fast nu är jag hemma....som i hemma i Sandared, var tvungen att lämna och hämta lite saker..inte för att jag längtar hem hehe.



Altanen hemma i Säändareed
116111-34





fick spontant upp Per Gessles låt i huvudet " promenad genom stan", avskyr den låten, finns ingen koppling mellan den och mitt inlägg..INGEN!!

Förflutet-Söndag

Det är sommar ute, äntligen! Sandra fyller 21 idag...grattis, perfekt dag att fylla år på:)
Sist jag låg i bikini var på Bondi Beach, det var inte såå länge sedan, galet egentligen. Så mycket som jag längtar tillbaka...

Igår packades mitt liv ner i lådor och förflyttades till Göteborg. Mamma och jag hade en heldag bestående av IKEA besök och bära grejer.  Älskar att gå runt på IKEA, speciellt när man får välja saker och INTE behöva betala sen.
My mum is the shit

Idag är det de stora möblerna som ska flyttas, så från och med idag har jag flyttat antar jag, snabb och lätt!
Det är bara till att kasta sig ut och prova vingarna, mimmi får väl fånga upp mig hahaha!



Ibland får man reda på saker som inte egentligen inte spelar någon roll, tiden har gått, men ändå biter det sig fast.
Saker som har hänt  kan aldrig ändras men sättet  att se på dom kan, är det där valet ligger mellan hur man kommer att må?
Ibland undrar jag ändå hur jag blev den jag blev, allt formar en verkligen. Så mycket har hänt, som ändrar allt, inte så det märks men det känns...



I am a glass of water longing for the ocean...