1000- Torsdag

En bild säger mer än tusen ord......




The End







ÅRE- Tisdag

Ok....nu händer det grejer här!!!

I onsdags var jag i örebro....blev en sjukt stressig morgon till att börja med. Skulle ta tåget 06.00 från centralen till örebro. Vaknar 05.25....och ska ta spårvagnen 05.30...aaaaaaaaaaaa!!! jag tror inte jag andades under de fem minuterna jag stressade iväg...jösses. Men jag hann:)
Det känndes jätte bra på intervjun i örebro och sen var det till att åka hem och packa för att hoppa på natttåget till Åre....
Fick dela kupe med 5 jätte goa tjejer från olika delar av landet....vi klickade driket kan man väl säga.
Hela rekryteringshelgen var galet rolig. Klart man är nervös att åka upp själv och itne veta alls vad som väntar en, och jobbintervju på det. Men all nervositet släppte väldigt fort.
Det blev bussturer, bowling och öldrickande, 5 kamp, tipspromenad,färd med kabinbana upp till Åreskutan och hoppa runt i SNÖ, jaaa det ahr redan kommit snö uppe på toppen!! Allt som allt hade ajg jätte roligt och träffade riktigt härliga människor

Intervjun gick sådär känndes det som...var lite nervös och trött efter resan upp...
råkade få ur mig fakta som att jag sjunger i duschen, att en av mina starka sidor är att rita ( ahh för det är ju bra om man är LIFTVÄRD!? ) och en spontan fråga om vad som händer om man bryter en arm eller ett ben.....jag låter ju såå smart...

Men iallfall...så ringde de idag......redan!? och erbjöd mig JOBB!! jag fick JOBBET!!!! en heltidstjänst........
wicked shit......men dom kanske vill att man ska kunna rita ändå?

jahaa men nu måste jag börja planera....packa....sätta in huvudet i frysen och förberada mig för kyla!!!

Wiiiiiiiii

Fläng- Måndag

Nu är det höst....
Sommaren kom aldrig på riktigt, men hösten är fin, iallafall idag...skolsken!
Är hemma en väldigt kort sväng i Sandared...väldigt kort!!

I förra veckan var jag upp en sväng i Sthlm hos syrran, alltid lika trevligt!! Det blev, bio, sushi och shopping....storstadsliv hehe. Hon visade mig även "Little Britian" sjuuuuukt roligt, vi satt och skrattade en hel kväll...haha!  Skönt att kunna åka iväg lite och bara flumma runt.
Fast jag var seriös och var  på en jobbintervju med, för Tott hotell i Åre, får se hur det går med det...

Det är himla fläng nu känns det som...
På Onsdag är det Örebro fram och tillbaka på intervju för Lindvallen
sen på onsdag kväll bär det av till Åre på rekryteringshelg som det så fint heter, så då är jag inte hemma förens på Lördag och direkt till jobbet..

Hoppas verkligen att detta går vägen nu, för jag har egentligen ingen stabil plan B...
Joo, möjligen att fly landet då....

Åhhh tänk Mikaela Anna och Camilla som luffar runt i världen....saknar det livet! Skulle lätt kunna packa ryggsäcken och åka igen, men på något sätt är det lättare sagt än gjort....
Men vem vet.....jag har ju fått spontananfall  förr :)



You finish my sentences
I think I love you...

Humor- Torsdag

Kan inte förstå hur fort dagarna  går..dagar, till veckor, veckor till månader.....and so on!!

I söndags sa ajg hejdå till Mamma...som jag inte har sett på länge...hon är i Italien och jobbar!
Sen blev det en sväng till lägenheten i Borås, till joachim, Andrea och Angelica...med världens underbaraste TV!!! haha..kan inte förstå hur bilden kan vara så klar...sitter och förundras, kan inte sluta titta!

Sen när ögonen inte kunde bli mer fyrkantiga åkte jag till Ulricehamn och hälsade på Marcus en sväng....väldigt länge sedan. Spelade tv spel som jag för övrigt var grym på....haha, jag fick betyg Awsome....medans mackan bara fick Good!!
Så blev det 80-tals bilåkning och sen..dadadam SUNES JUL!!!!  har inte sett det på såå länge och jag skrattade så jag fick ont i magen:) + att marcus ser precis ut som Håkan när han var liten hahah
Det var en rolig eftermiddag....like old times!

Så var jag en dag hos farmor och farfar...älskar att vara där!! Farmor sitter och berättar massa historier om vår galna släkt....kan sitta och lyssna i flera timmar. Och farfar klättrar upp på taket och tar bort mossa...what!!! det är livsfarligt ju...men mossan ska bort!

Anyhow, idag är det tillbaka till jobbet igen....

Nu börjar det ändå hända saker....telefonsamtal och mail, intervjuer och möten!!
Sofia...vi ska till ÖREBRO haha!

Ciao


Kräftskiva- Fredag

Igår såg jag på en av mina all time favorite movies....Edward Sissorhands!!
Jag skulle nog kunna se den hur många gåner som helst, alltid lika magisk och mysig..jag vill ha en egen edward att ta hand om.

Bergets årliga Kräftskiva gick av staplen i Tisdags.....dadadam
Uppsamling hos mig...trevligt trevligt!!
Hela lokalen var verkligen dekorerad jätte fin.....riktigt fest stäming, och till och med en liten present* vid varje plats, unreal hehe
Stämningen var i taket....det är så roligt när alla är lika glada och laddade, sjunger och bjuder på sig själva:)
Det blev tipspromeand, utdelning av priser, snappsvisor och allsång...allt som hör en riktigt kräftskiva till. Ahh eller jag skiter ju i kräftorna faktiskt....usch!!

Det är en fin känsla att titta ut över en lokal fylld av människor och inse att man faktiskt känner varenda människa, alla känner alla...
Nu har verkligen lågsäsong dragit igång på jobbet, det är som att någon tryckte på en knapp och plötsligt blev det höst i luften och den sommriga stämningen är som bortblåst....nu går vi in i fas 2!!

Jag håller verkligen tummarna för min framtid hehe. Ska upp till stockholm på intervju för jobb i Åre...jätte kul. Och imon de två kommande veckorna får jag svar  om jobben i fjällen!!!
Snart är mimmi tillbak från sin sol semester på Cypern......vill inte veta vilken ny nyans hon kommer vara i!





  *Presenten var en ytterst vacker liten pinn
                              med texten "jag hjärta Berget"